Lions Frederikssund

Hvem er Lions FrederikssundMedlemmerBestyrelse.UdvalgAktiviteterLions VennerKontakt os.

Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk
Klub nyheder RSS-feed
Hvad er RSS?

Klik her for besøge Nextwave

Vil du hjælpe os med at hjælpe andre?

Lions i Frederikssund starter i år to nye aktiviteter. Lagersalg fra vores depot af loppevarer og bankospil i aktivitetshuset Elværket.

Begge aktiviteter kræver stor indsats og mange mennesker til at drive aktiviteterne og afløse hinanden. Lions Frederikssund har ikke så mange medlemmer, og selv med vores ledsagere, kan vi ikke klare det alene.

Derfor inviterer vi dig til at blive en af vores venner.

Det betyder:

·         Du sikre at vi får flere hænder til at hjælpe.

·         Du spreder glæde ved at gøre det uoverskuelige muligt.

·         Du får betydning for aktiviteter i Frederikssund.

·         Du kan til enhver tid prøve et medlemskab af klubben.

·         Du bestemmer selv hvor meget tid du vil bruge og hvornår.

Vi vil gerne hvis du:

·         Er mellem 18 og 90 år.

·         Syntes om at arbejde sammen med andre.

·         Har gåpåmod og et godt humør

·         Stadig har kræfter i behold

·         Kan afse tid til at yde en indsats.

Arbejdet er naturligvis ulønnet, men du kan dele vores glæde med at hjælpe borgere, som har en social vanskelig tilværelse.

Lions Frederikssund er ikke en loge med mystiske regler og traditioner. Vi optager ikke medlemmer fordi de har en særlig position i samfundet, men alle som er myndige og velansete i lokalsamfundet og som kan se en mening i, at gøre en indsats for at hjælpe andre til et bedre liv, kan blive medlem af klubben.

Send din mail adresse til : frederikssund@lions.dk, så kontakter vi dig for nærmere aftale.

Klik her for at sende en mail til Lions Danmark